Home » » Amiral – Kükreyen Akıntılar

Amiral – Kükreyen Akıntılar

Filmin konusu;
Joseon hanedanlığı uzun süredir Japon saldırılarına karşı koymaya çalışmaktadır.Seneler ise 1597'i göstermektedir.Japonların etkili saldırıları karşısında başkent düştü düşecektir.Amiral Yi Sun-Shin deniz kuvvetleri komutanı olarak atanır bir grup asker ile birlikte hanedanlığını savunma görevini üstlenirler.Japon komutan ise oldukça acımasız ve kararlı birisidir.Amiral Yi Sun-Sin elindeki 12 gemi ve birbirlerine güveni olmayan askerlerden oluşan bir filosuna karşın Japon ordusunun tamı tamına 330 savaş gemisine karşı ne yapacaklardır.. 

İmdb den aldığı 7.2 puan bence bu film için gayet yerinde bi not olmuş.Savaş strateji gibi film tutkusu iseniz filmi kaçırmayın derim.
filmin ilk bölümlerim yaklaşık 30 dklık bölüm olayların gelişim olduğu için biraz sıkıcı gelip bırakma isteğinde buluna bilirsiniz, laklin bu sizi yanıtmasıs esas o süreden sonra olanlar oluyo Komutan çok güzel bi strateji uygulayarak 330 savaş gemisine karşı durmaya çalışıyor... Bizcebufilm ekibi olarak filmi izledik tavsiye ediyoruz.
BizceBuFilm Kaçırılmamalı Diyoruz ve sizleri filmin fragmanı ile baş başa bırakıyoruz...

0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yazılar

Ben Kimim..?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim.Hizmetimiz sizlere kendi izlediğim ve çoğu kişi tarafından beğenilen ve sizin hala haberdar olmadığınız filmleri tanıtmak ve onları izleterek neler kaçırdığınızı göstermek desem gülersiniz.Ama bazı filmler vardır ki öyledir insanları hayatını değiştiren türden.Elimden geldiğince güzel akılda kalıcı film önermeye çalışıyorum size...
Eğer ki bir hata işlemişsem af ola...
Temennim Mutlu ve İyi seyirli günleriniz olsun...
 
Copyright © 2014 Film Tanıtımları