Home » , » Milyonluk Bebek

Milyonluk Bebek

Filmin Konusu;
Frankie isimli antrenör artık yaşlanmıştır fakat halen dimdik ayakta durmaktadır. Bütün hayatını boks maçları için ringlerde dövüşmek üzere usta dövüşçüler yetiştirmiş çok tecrübeli bir antrenördür. Eğittiği boksörlerin hepsine de aynı temel kuralı öğretmiştir. “Her zaman her şeyden önce kendini korumalısın” der. Fazlsıyla yaşlanmış durumda olan bu muhteşem antrenör, insanlardan uzak bir hayat yaşamaya başlamıştır. İnsanlardan uzaklaşmanın en büyük sebeplerinden biri ise çok sevdiği kızından ayrılmanın üzüntüsüdür. Hiç kimseyle yakınlaşmayan Frankie iyice içine kapanmış vaziyettedir ve Frankie’nin tek dostu eski usta boksör Scrap’tır. Aksi tavırlarının arkasından yirmi beş yıldan bu yana affedilmeyi bekleyen bir adamın olduğunu bilmektedir. Günün birinde kimsenin uğramadığı bu boks salonuna bir kadın gelir ve onun adı Maggie’dir. Maggie içeri girer girmez dövüşmeyi öğrenmek istediğini söyler ve bir zaman sonra çok iyi yerlere gelir. Frankie içinde kalan son kırıntıları da bu kadına harcamıştır. 
Sadece 30 milyon dolara yapılan bir film ve en iyiler arasında 216,763,646 dolarlık gişe hasılatı olan oldukça güzel bir film.Baş rolde başta olmak üzere Clint Eastwood, Hilary Swank ve Morgan Freeman usta oyuncular var.
Yönetmen Clint Eastwood oldukça başarılı bir iş çıkararak 4 dalda Oscar ödülü almayı da pas geçmemiş.
BizceBuFilm Mutlaka izlenmeli diyorum ve Tabiki fragman...


0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yazılar

Ben Kimim..?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim.Hizmetimiz sizlere kendi izlediğim ve çoğu kişi tarafından beğenilen ve sizin hala haberdar olmadığınız filmleri tanıtmak ve onları izleterek neler kaçırdığınızı göstermek desem gülersiniz.Ama bazı filmler vardır ki öyledir insanları hayatını değiştiren türden.Elimden geldiğince güzel akılda kalıcı film önermeye çalışıyorum size...
Eğer ki bir hata işlemişsem af ola...
Temennim Mutlu ve İyi seyirli günleriniz olsun...
 
Copyright © 2014 Film Tanıtımları