Home » » Ray (Tanıtım)

Ray (Tanıtım)

Filmin Konusu;
 Ray, kendi halinde yaşayıp giden, hayalleri olan küçük bir çocuktur. Yaşadığı oldukça trajik bir olay sonucunda hayatına kör olarak devam etmek zorunda kalır. Yaşadığı bu acıya rağmen hayata dair umudunu kaybetmez ve yepyeni, taze hayallerle hayat yolculuğuna devam etmeye karar verir. Ray, karşısına çıkan engellerle savaşacak ve dünyanın en önemli müzisyenlerinden biri haline gelecektir. Küçük Ray, hem adıyla hem de soyadıyla tanınan Ray Charles olacaktır.
Merhaba arkadaşlar...
Bu yazımda sizlere RAY filmini tanıtacağım.. Her izleyici olarak ilk önce imdb den aldığı nota bakacaz olursak 7,8 güzel bir puan almış.
Film günümüze göre oldukca eksi bir film 2005 de vizyona giren biyografi filmi severlerin keyifli bir şekilde izleyeceğini düşündüğüm film.Biraz dram biraz biyografi ve bir tutam usta oyunculuk eklenince ortaya çıkan bu film izleyicileri ekrana kitleyecek türden.
Ne gecmiste yasanilan trajedilerin bi parcasi olmaliyiz nede sohretin simarik bi parcasi olmaliyiz. Aile kurumunun kutsal oldugunu ve butun eksik yanlarimizla topluma, kendimize ve ailemize yararli bi fert olabimenin azmini iliklerimize kadar hisedebilecegimiz guzel bi biyografi/dram/muzukal film. 

BizceBuFilm Arşivinizde olması gerekir diyoruz. Sizi fragmanı ile baş başa bırakıyoruz...

0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yazılar

Ben Kimim..?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim.Hizmetimiz sizlere kendi izlediğim ve çoğu kişi tarafından beğenilen ve sizin hala haberdar olmadığınız filmleri tanıtmak ve onları izleterek neler kaçırdığınızı göstermek desem gülersiniz.Ama bazı filmler vardır ki öyledir insanları hayatını değiştiren türden.Elimden geldiğince güzel akılda kalıcı film önermeye çalışıyorum size...
Eğer ki bir hata işlemişsem af ola...
Temennim Mutlu ve İyi seyirli günleriniz olsun...
 
Copyright © 2014 Film Tanıtımları