Home » , » Üçkağıtçı Mortdecai

Üçkağıtçı Mortdecai

Filmin Konusu;
Charlie Mortdecai, Londra'nın dışında lüks bir malikanede yaşayan bir sanat simsarıdır.  Üniversitede tanışıp evlendiği güzel karısı Johanna'yı deli gibi sevmektedir. Keyfine oldukça düşkün olan Charlie'nin maddi durumu ise oldukça kötü durumdadır. Kayıp bir Goya tablosu hayatından ödün vermeden yaşaması için bir çıkış yolu olabililir. İngiliz gizli servisi MI5, Charlie'ye bu tabloyu bulması karşılığında borçlarının silinmesini teklif eder. Bu tabloyu benzerlerinden farklı kılan, Nazilere ait mal varlıklarıyla dolu bir banka hesabına ait olmasıdır. Mortdecai, söz konusu tabloyu ortaya çıkarmak ister ama bu o kadar da kolay değildir. Çünkü tablo çalınmıştır. Charlie, ulusal güvenlik ajanı Alistair Marthland ile tablonun izini sürmeye başlar. Alistair'in Johanna'ya eskiden beri aşık olması karısına çok düşkün olan Charlie'yi rahatsız etse de, birlikte çalışmak zorunda kalırlar. Charlie'nin sadık yardımcısı Jock Strapp de onları bu görevde bir an olsun yalnız bırakmaz.
Kyril Bonfiglioli’nin romanından Eric Aronson’un senaryosuyla uyarlanan filmin başrolü Johnny Depp. Kadroda kendisine eşlik eden isimlerse Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany ve Aubrey Plaza.
Jhonny Depp Yine başrol de desem ne dersiniz.Bu filminde artık kariyerinin son damlalarına geldi diyeceğim ama gönlüm el vermiyor. 4 kitaplık Charlie Mortdecai romanları serisinden uyarlandığını söylüyor. Karşımızdaki filmse esasen bu serinin ilk kitabı olan 1973 tarihli Don't Point That Thing At Me adlı romandan  Eric Aronson tarafından senaryolaştırılmış.
Komedi ve Polisiyenin bir arada olup bunun üstüne tuzu biberi Johnny Depp olunca kahkahalarla dolu bir film ortaya çıkmış.
Hafta sonu Johnnp Depp ile gülmek onu yeniden bir sinema filminde görke isteyen izleyicilerim var ise...
BizceBuFilm Tam Sizlik diyorum... Ve tabi ki Fikir vermek amaçlı Fragmanı paylaşıyorum İyi seyirler değerli arkadaşlar...

0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yazılar

Ben Kimim..?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim.Hizmetimiz sizlere kendi izlediğim ve çoğu kişi tarafından beğenilen ve sizin hala haberdar olmadığınız filmleri tanıtmak ve onları izleterek neler kaçırdığınızı göstermek desem gülersiniz.Ama bazı filmler vardır ki öyledir insanları hayatını değiştiren türden.Elimden geldiğince güzel akılda kalıcı film önermeye çalışıyorum size...
Eğer ki bir hata işlemişsem af ola...
Temennim Mutlu ve İyi seyirli günleriniz olsun...
 
Copyright © 2014 Film Tanıtımları