Home » » Whiplash 2014 (Tanıtım)

Whiplash 2014 (Tanıtım)

Film Konusu;
 Gelecek vaat eden, genç bir davul öğrencisi olan Andrew, yaptığı şeyde en iyisi olmayı ister ve zorlu bir konservatuar sınavına hazırlanır. Bu dönemde ünlü müzisyenlerden birinden ders almaya karar verir. Fakat başarısı kadar acımasızlığı ile de ün yapmış bir caz duayeni olan Terence Fletcher, Andrew'u kapasitesinin sonuna kadar kullanmadan rahat bırakmayacaktır. Şimdi önünde sadece mesleki bir test değil, psikolojik bir sınav da vardır... Senaristliğini ve yönetmenliğini Damien Chazelle'in üstlendiği filmin başrollerini Miles Teller ve J.K. Simmons paylaşıyor. 
Öncekli imdb puanına bakalım. 8,7 lik aldığı güzel puan bence filmin hakkını vermiş.
Müzik tutkunuysanız sizi azimlendircek bir film.Hele ki davul çalan biriyseniz psikoloji işleyen bir film.Sürükleyici olmasıda cabası.
Söylemeden geçemeyeceğim  1 Golden Globe adaylığı. 18 diğer ödül ve 30 ödül adaylığı bulunmaktadır. 
Bu yazımızda bizden bu kadar diyoruz..
BizceBuFilm izlenmeli diyerek sizi filmin fragmanı ile baş başa bırakıyoruz...

0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yazılar

Ben Kimim..?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim.Hizmetimiz sizlere kendi izlediğim ve çoğu kişi tarafından beğenilen ve sizin hala haberdar olmadığınız filmleri tanıtmak ve onları izleterek neler kaçırdığınızı göstermek desem gülersiniz.Ama bazı filmler vardır ki öyledir insanları hayatını değiştiren türden.Elimden geldiğince güzel akılda kalıcı film önermeye çalışıyorum size...
Eğer ki bir hata işlemişsem af ola...
Temennim Mutlu ve İyi seyirli günleriniz olsun...
 
Copyright © 2014 Film Tanıtımları