Chappie

Filmin Konusu;
Yakın bir gelecekte geçen filmde robotlardan oluşan bir polis ordusu, insanların güvenliğini sağlamakla görevlendirilmiştir. Ancak bu robotlardan bir tanesi olan Chappie bir gün kaçırılır ve yeniden programlanır. Bu andan itibaren dünyanın ilk düşünebilen ve hissedebilen robotu olan Chappie, artık otoriteler için bir tehdit olarak algılanmaya başlamıştır ve bir an önce yok edilmesi gerekecektir.
Vizyon Tarihi : 6 Mart 2015
Yapım : 2015 ABD , Meksika
Tür : Bilim Kurgu, Dram, Komedi
Süre : 120 Dk.
Yapım : Neill Blomkamp
Oyuncular:Hugh Jackman, Dev Patel, Sigourney  Weaver, Sharlto Copley, Jose Pablo Cantillo
Senaryo: Neill Blomkamp, Terri Tatchell
Filmden çok aşırı filmi çeken yönetmen ve oyuncu kadrosu ve yüksek bir bütçeye imza adan kaliteli yönetmen senarist Neill Blomkamp

Neill Blomkamp  cenup Afrika-Kanada\`lı film ve reklam yönetmeni, yazar, yapımcı, senarist ve animatördür. Blomkamp belgesel tarzında, bilgisayar sebebi ile elle oluşturulan organik ve foto-gerçekçi efektler ile cinéma vérité şekilde bilinen teknikleri kullanmaktadır. Günümüze kadar yazar ve eleştirmenlerin beğenisini ele geçiren Yasak Bölge 9 ile ilim kurgu filmi Elysium`un yönetmeni olarak ADıNDAN bahsetiren kaliteli ve başarılı süper bir insan bu filmi çekiyorsa izlememek elde değil.. 

Hugh Jackman , Dev Patel , Sigourney Weaver , Sharlto Copley , Jose Pablo Cantillo Kaliteli ve başarılı aktörlerle film bir baş eser .. bekliyorum sabırsızlıkla !!...Filmi izlemek için sebep aramaya gerek bulunmaz özellikle filmde Hugh Jackman yani namı değer Wolverine varsa :) Bu film bile Meksika sinemasına göre dahi ne kadar geride olduğumuzun kanıtı.Adamlar yapıyor biz izliyoruz.Sonra filmleri eleştiriyoruz.Keşke bizde bu tarz yüksek bütçeli düz şekilde senaryolu filmler yapabilsek.



0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yazılar

Ben Kimim..?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim.Hizmetimiz sizlere kendi izlediğim ve çoğu kişi tarafından beğenilen ve sizin hala haberdar olmadığınız filmleri tanıtmak ve onları izleterek neler kaçırdığınızı göstermek desem gülersiniz.Ama bazı filmler vardır ki öyledir insanları hayatını değiştiren türden.Elimden geldiğince güzel akılda kalıcı film önermeye çalışıyorum size...
Eğer ki bir hata işlemişsem af ola...
Temennim Mutlu ve İyi seyirli günleriniz olsun...
 
Copyright © 2014 Film Tanıtımları