Home » » Grinin Elli TonuFifty Shades of Grey

Grinin Elli TonuFifty Shades of Grey


Filmin Konusu;
Edebiyat ögrencisi olan Anastasia Steele, genç girişimci Christian Grey'le röportaj yapmaya gittiğinde son derece çekici, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır. Toy ve masum Anastasia, bu adama duyduğu arzu karşısında şaşkına döner ve adamın gizemli doğasına rağmen ona yakınlaşma arzusuyla yanıp tutuşur. Anastasia'nın güzelliği, zekâsı ve özgür ruhuna direnemeyen Grey de onu istediğini kabul eder, ancak şartları vardır...
 
Grey'in sıra dışı erotik istekleri karşısında şoka uğayan ama bir yandan da heyecana kapılan Anastasia tereddüde düşer. Büyük başarısına rağmen -çok uluslu şirketleri, uçsuz bucaksız serveti ve sevgi dolu bir ailesi vardır- Grey şehvete esir olmuş ve hükmetme hırsı olan bir adamdır. Çift, cüretkâr ve tutkulu bir fiziksel ilişkiye yelken açarken, Anastasia, Christian'ın karanlık sırlarını ve kendi gizli arzularını keşfeder.
Vizyon Tarihi :13 Şubat 2015
Yapım : 2015 ABD
Tür : Romantik 
Yönetmen : Sam Taylor-Johnson
Oyuncular : Jamie Dornan  Dakota Johnson  Jennifer Ehle  Rita Ora  Marcia Gay Harden
Senaryo : E. L . James
İstersen seniz ilk öncelikle film için seçilen karakterlerden bahsedelim.Baş rol oyuncumuz olan Jamie Dornan  epey bir güzel ve yerinde seçim olmuş.Canlandıracağı karakteri güze bir biçimde üstesinden geleceğini düşünüyorum.Lakin diğer baş rol oyuncusu için durumlar pekte öyle sayılmaz Dakota Johnson bana göre iyi bir seçim olmamış.Tamam kitap da da baş rol kız için çok albenisi olan bir tanım yapılmıyordu fakat sanki bir tık üstü olabilirdi diye düşünüyordum.
Filmde ve kitap da Bahsi geçen erotik sahnelerin ekseriyetle umarım bi erkek ve hanım arasındaki o güzel ilişkinin sadece seks demek olmadığını her iki tarafında tıpkı biçimde birbirine ihtiyacı olduğunu herkes bigün anlar :)




1 yorum:

  1. bir çok ülkede bilet bulunamayan film.Yorumunuzu çok beğedim filmi izledimde gerçekten çok iyi bir film olmuş

    YanıtlaSil

Popüler Yazılar

Ben Kimim..?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim.Hizmetimiz sizlere kendi izlediğim ve çoğu kişi tarafından beğenilen ve sizin hala haberdar olmadığınız filmleri tanıtmak ve onları izleterek neler kaçırdığınızı göstermek desem gülersiniz.Ama bazı filmler vardır ki öyledir insanları hayatını değiştiren türden.Elimden geldiğince güzel akılda kalıcı film önermeye çalışıyorum size...
Eğer ki bir hata işlemişsem af ola...
Temennim Mutlu ve İyi seyirli günleriniz olsun...
 
Copyright © 2014 Film Tanıtımları