Home » » Özgürlük Yürüyüşü - Selma

Özgürlük Yürüyüşü - Selma

Filmin Konusu:
1965'te Alabama'nın Selma kentinde, rahip Martin Luther King önderliğinde başlayan eşitlik mücadelesinde siyahlar 3 ay boyunca sokaklara dökülür ve Montgomery kentine kadar yürürler. Şiddetli bastırma çabalarına rağmen hak talebi karşılığını bulacak ve başkan Lyndon Baines Johnson'ın harekete geçmesine yol açacaktır.
Vizyon Tarihi : 6 Şubat 2015
Yapım : 2014 İngiltere ABD
Tür : Dram 
Süre : 128 Dk.
Yönetmen : Ava Duvernay
Oyuncular : David Oyelowo , Tim Roth , Gİovanni Ribisi , Carmen Ejogo , Tessa Thompson
Senaryo : Paul Webb
4 oscar adayli film i gosterime sokan sinema yok gibi jupiter yukseliyor nerdeyse her yerde gosterimde sunger bob bile daha fazla yerde gosterime girmis olabilir turkiye de sinema anlayi bu demekki yoksa filmin nerde ne zaman gosterime girecegi konusunuda bir bilgim yok .Sanırım bir çok ülkede yasaklanan bir film olarak kayırlara geçicek Türkiyede 5 ilde sanırım gösterime girecek olan film için söylenecek pek bir söz yok.Oyuncu kadrosu oldukça iyi bence güzel iş çıkardıklarını düşünüyorum.
BizceBuFilm  izlenmesi gerekenler arasında diyorum ve Fragman da bir çok şey anlatıyor fragmana bir göz atın derim :)



0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yazılar

Ben Kimim..?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim.Hizmetimiz sizlere kendi izlediğim ve çoğu kişi tarafından beğenilen ve sizin hala haberdar olmadığınız filmleri tanıtmak ve onları izleterek neler kaçırdığınızı göstermek desem gülersiniz.Ama bazı filmler vardır ki öyledir insanları hayatını değiştiren türden.Elimden geldiğince güzel akılda kalıcı film önermeye çalışıyorum size...
Eğer ki bir hata işlemişsem af ola...
Temennim Mutlu ve İyi seyirli günleriniz olsun...
 
Copyright © 2014 Film Tanıtımları