Home » , » Şimdi ya da Asla

Şimdi ya da Asla

Filmin Konusu :
Milyoner şirket sahibi Edward Cole (JACK NICHOLSON) ile işçi sınıfına mensup araba tamircisi Carter Chambers’ın (MORGAN FREEMAN) dünyaları apayrıdır. Yolları, bir hastane odasını paylaşmalarıyla kesişir ve iki ortak noktaları olduğunu keşfederler: “Tahtalı köyü boylamadan önce” hayatlarının kalan kısmını hep yapmak istedikleri her şeyi yaparak geçirme arzusu ve kendileriyle farkında olmadıkları bir barışma ihtiyacı. Birlikte, hayatlarının araba seyahatine çıkarlar; ve bu süreçte dost olur, hayatı dolu dolu, içgörü ve mizahla yaşamayı öğrenirler. Her macera, listelerine yeni bir madde ekler.
Vizyon Tarihi: 1 Şubat 2008
Yapımı : 2007 ABD
Tür : Komedi Dram Macera
Süre : 97 Dk.
Yönetmen: Rob Reiner 
Oyuncular : Morgan Freeman  Jack Nicholson  Sean Hayes  Rob Morrow  Ian Anthony Dale
Senaryo : Justin Zackham
2 efsane ve yaşlı kurttan harika bir yapım...Durum ne kadar zor olursa olsun hayatın tadını çıkarmak gerekir bazen...Muhteşem bir senaryo...Güldürürken ve eğlendirirken aynı zamanda hüzünlendiren,düşündüren ve duygulandıran bir yapım..Kısacası her duyguyu size tattıracak ve yaşatacak bir film...İçinize yaşam sevinci dolduracak sıcacık bir hikaye...Oyunculuk tartışılmaz bile... Morgan ve Nicholson'ın film boyunca birbirleriyle atışmaları ve huysuzlukları görülmeye değer...Özellikle Amerikan arabalarıyla yarıştıkları sahneler beni çok eğlendirdi...Şiddetle tavsiye ederim..Ailenizle ya da arkadaşlarınızla izlerken harika vakit geçireceğiniz bir film.
BizceBuFilm Kesinlikle İzlenmeli Diyorum.Fikir için Fragmanı paylaşıyorum... İyi Seyirler :) 


0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yazılar

Ben Kimim..?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim.Hizmetimiz sizlere kendi izlediğim ve çoğu kişi tarafından beğenilen ve sizin hala haberdar olmadığınız filmleri tanıtmak ve onları izleterek neler kaçırdığınızı göstermek desem gülersiniz.Ama bazı filmler vardır ki öyledir insanları hayatını değiştiren türden.Elimden geldiğince güzel akılda kalıcı film önermeye çalışıyorum size...
Eğer ki bir hata işlemişsem af ola...
Temennim Mutlu ve İyi seyirli günleriniz olsun...
 
Copyright © 2014 Film Tanıtımları