Home » , » Esaretin Bedeli

Esaretin Bedeli

Filmin Konusu;
Başarılı ve genç banker Andy Dufresne, karısını ve onun sevgilisini öldürdüğü için suçlanarak ömür boyu hapse mahküm edilir. Shawshank hapishanesinde, işkence, tecavüz gibi her türlü kötü koşulun hüküm sürdüğü bu hapishane koşullarında, Andy’nin hayata daima bağlanma çabası içinde olması gerekecektir. Bir süre sonra mahkumları bile parmaklıklar arkasındada olunsa, özgür olunabileceğine inandırır. Red ve And hapishanesi bambaşka bir yer haline getirirler. Bu film gösterime çıktığı yılda inanılmaz denilebilecek bir başarı elde etmiştir ve 2014 yılında İMDB en iyiler arasında yerini korumaktadır.
Esaretin Bedeli Frank Darabont tarafından yönetilmiş ve yapımcıların kralı olarak bilinen Stephen King tarafından yazılmıştır. Başroller ise dünyaca ünlü Tim Robbins, Morgan Freeman ve Bob Gunton gibi isimlerden oluşuyor. 
İmdb den aldığı 9.3 puan bu filmi hala en iyiler arasında tutmayı başarıyor.Bilmiyorum izlemeyen kaldı mı ama ? Bu filmi yayınlama amacım Böyle güzel anlamlı bir filmi kimsenin kaçırmasını izlemem olur da izlemeyen arkadaşlar varsa..
BizceBuFilm Mutlaka İzlenmeli Diyorum

0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yazılar

Ben Kimim..?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim.Hizmetimiz sizlere kendi izlediğim ve çoğu kişi tarafından beğenilen ve sizin hala haberdar olmadığınız filmleri tanıtmak ve onları izleterek neler kaçırdığınızı göstermek desem gülersiniz.Ama bazı filmler vardır ki öyledir insanları hayatını değiştiren türden.Elimden geldiğince güzel akılda kalıcı film önermeye çalışıyorum size...
Eğer ki bir hata işlemişsem af ola...
Temennim Mutlu ve İyi seyirli günleriniz olsun...
 
Copyright © 2014 Film Tanıtımları