Home » , , » 3-) Şehir IşıklarıCity Lights

3-) Şehir IşıklarıCity Lights

Filmin Konus :
İyi yürekli bir sokak serserisi, kör bir çiçek satıcısına aşık olur. Kıza kendisini zengin bir adam olarak tanıtır. Sonradan hayatını kurtardığı bir milyonerin ona arkadaşça davranıp sözler vermesinden cesaretlenir. Adamın kapısını aşındırıp, sevdiği kızın gözlerinin görmesi için gerekli ameliyat parasını ödünç alabileceğini sanır. Oysa varlıklı insanlar abartılı bir kibarlık içerisinde, ikiyüzlü bir yaşam sürmeye alışkındırlar.
Vizyon Tarihi : 6 Şubat 1931
Yapım : 1931 ABD
Tür : Dram , Komedi , Romantik
Süre : 87 Dk.
Yönetmen : Charles Chaplin
Oyuncular : Charles Chaplin  Virginia Cherrill  Florence Lee  Harry Myers  Al Ernest Garcia
Senaryo : Charles Chaplin
kimi hayatta farkında yapılmaksızın hareketlerimiz konuşmalarımız dan daha fazla his yüklü olduğunu ayrım etmişsinizdir.Charles Chaplin bu duyguyu onlarca sene önce ayrım etmiş ve bizimde bu duygu anlamamız için elinden geleni yapmış.Yaşam da ifade etmek istediğimizi anlaşılabilir bir dile gerek olmadığın kimi sadece gözlerin her şeyi ortaya döktüğünü aşkı yaşayanlar anlar.Bir çok duyguyu içinde barından bu film noktayı geldiğinde çok fazla güldürdü çok fazla güzel sahnelere sahip.ama bilmem sizde olacak mı ama ben filmin sonunda yüzümde bilincinde olmaksızın bir tebessüm oluştu.kıymetli okuyucularım BizceBuFilm muhakkak ama muhakkak izlenmeli diyorum ve Fiziksel engelli konulu filmlerin enlerinde 3.cü sıraya yerleşiyor.iyi seyirler olsun :) 

0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yazılar

Ben Kimim..?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim.Hizmetimiz sizlere kendi izlediğim ve çoğu kişi tarafından beğenilen ve sizin hala haberdar olmadığınız filmleri tanıtmak ve onları izleterek neler kaçırdığınızı göstermek desem gülersiniz.Ama bazı filmler vardır ki öyledir insanları hayatını değiştiren türden.Elimden geldiğince güzel akılda kalıcı film önermeye çalışıyorum size...
Eğer ki bir hata işlemişsem af ola...
Temennim Mutlu ve İyi seyirli günleriniz olsun...
 
Copyright © 2014 Film Tanıtımları