Home » , » 4-) Kadın KokusuScent Of A Woman

4-) Kadın KokusuScent Of A Woman

Filmin Konusu :
Özel bir kolejde okuyan Charlie, paraya ihtiyacı olduğundan kör bir adama, bakıcılık yapmaya razı olur ama iş, umduğu kadar basit olmayacaktır. Çünkü Emekli Albay Frank Slade' in haftasonu için çok özel bir planı vardır.
Bu plana New York'a yolculuk, kadınlar, iyi bir yemek, birinci sınıf şarap, tango, limuzin ve ne yazık ki, bir de 45' lik dahildir. İşin kötüsü, bunları yaparken Charlie' yi yanından ayırmaya da hiç niyeti yoktur. Charlie, bir yandan okulda tanıklık etmek zorunda olduğu bir soruşturmayla uğraşmak, diğer yandan Albay'ın her zaman yanında olup dediklerini yapmak zorundadır.

Vizyon Tarihi :23 Aralık 1992
Yapım : 1992 ABD
Tür : Dram ,
Süre : 157 Dk.
Yönetmen : Martin  Brest
Oyuncular : Al Pacino  Chris O'Donnell  James Rebhorn  Gabrielle Anwar  Philip Seymour Hoffman
Senaryo : Bo Goldman  Giovanni Arpino 

Koca kafalıdır , sinirlidir , huyudur dramatik görünmek lakin bilirim ki bonkördür. johnny Daniels ısmarlar , tutar kadını tango yapar , hoştur lakin bir o kadar da boştur. Arkadaştır , dosttur. Bir tanedir o. kırmızı Pacinooooo ---- Allahım harika oynamıştı... Ne derler bilirsiniz. Geleceği satın almak için dostlarını satamazsın...!Hani küllerinden tekrar doğma tabiri olmaktadır Film onu kanıtlar nitelikte.arzusu bitme noktasına gelmiş o gözler her tükendiğinde, umumi bir kadın veya hatırası ona az da olsa gerekeni veriyordu.ama aradığı şeyi belki bu dünyada yoktu fakat aramadığı şey ona geldi diyebilirim.Bir kadını tarif etmek sizce ne kadar özel hissetirir, gören bir kişiden çok daha iyi hissedebildiğini düşünüyorum , aslında görmenin göreceli bir kavram olduğunu hatırlattı bana.Bence fazla söze gerek yok.Fiziksel engelli konulu filmlerin enleri arasında 4. sıraya yerleşti.




0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yazılar

Ben Kimim..?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim.Hizmetimiz sizlere kendi izlediğim ve çoğu kişi tarafından beğenilen ve sizin hala haberdar olmadığınız filmleri tanıtmak ve onları izleterek neler kaçırdığınızı göstermek desem gülersiniz.Ama bazı filmler vardır ki öyledir insanları hayatını değiştiren türden.Elimden geldiğince güzel akılda kalıcı film önermeye çalışıyorum size...
Eğer ki bir hata işlemişsem af ola...
Temennim Mutlu ve İyi seyirli günleriniz olsun...
 
Copyright © 2014 Film Tanıtımları