Home » , » Birdman

Birdman

Filmin Konusu ; 
Bir zamanlar ikonik bir süper kahramanı canlandıran Raymon Carver (Keaton) zamanla popülerliğini yitirir. Bununla birlikte egosuyla savaşmaya başlayan Carver, ailesini, kariyerini ve kendisini yeniden iyileştirmesi gerekmektedir.
Vizyon Tarihi : 27 Şubat 2015 
Yapım : 2014 ABD
Tür : Dram , Komedi
Süre : 119 Dk.
Yönetmen : Alejandro Gonzalez inarritu
Oyuncular: Micheal Keaton , Zach Galifianakis , Edward Norton , Andrea Riseborouh , Emma Stone
Filmin 9 dalda oscar adaylığı mevcut. en iyi yönetmen,azami senaryo, en çok erkek oyuncu , maksimum yardımcı erkek oyuncu ve azami yardımcı kadın ödülleride dahil.İki sonlu bir film şekilde değerlendirmek olası bu filmi . Birincisinde dua ediyorsunuz. Ne olur kalk diye. ikincisinde ne oldu acaba diyorsunuz . işte orda Alejandro González ıñárritu size ne isterseniz onu yapın diyor. Peki bu film`i sebep beğenmez kişiler ? Hayatlarından bir parça göremedikleri için olabilir belki. Fakat ben bu filmde kendimden bir parça hatta bir kaç parça gördüm diyebilirim. Her şeyini kaybeden bir adam , eşini ,çocuklarını ,sevgisini ,insanlığa olan güvenini ,parasını.Elinde olan tek şeye sarılıyor , son bir umuda.Şayet hayatınızdan bir şeyler yakalayabilirseniz bu film sizin için en iyiler içinde girebilir , bu gözle izlendiğinde gayet etkileyici bir kurguya ve senaryoya , oyunculuklara , hayata sahip olduğunu , vermek istenilen mesajlar alındığında , o mükemmel replikler beyninize kazındığında nasıl bir film olduğunu anlayabilirsiniz.Oscar törenlerinde Michael Keaton azami erkek oyuncu ödülünü alabilir mi bilemem fakat Edward Norton muhakkak almalı , sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. Size aşırı şey katacağına inandığım bu filmi izleyin , izlettirin. hayat asla sahnelenmeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret. 

1 yorum:

  1. Çok güzel bir film.Admin kardeşim eline sağlık :)

    YanıtlaSil

Popüler Yazılar

Ben Kimim..?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim.Hizmetimiz sizlere kendi izlediğim ve çoğu kişi tarafından beğenilen ve sizin hala haberdar olmadığınız filmleri tanıtmak ve onları izleterek neler kaçırdığınızı göstermek desem gülersiniz.Ama bazı filmler vardır ki öyledir insanları hayatını değiştiren türden.Elimden geldiğince güzel akılda kalıcı film önermeye çalışıyorum size...
Eğer ki bir hata işlemişsem af ola...
Temennim Mutlu ve İyi seyirli günleriniz olsun...
 
Copyright © 2014 Film Tanıtımları